Pentru că și vinul este o creație care poate deveni o afacere de succes, colegul nostru Eduard Jakab a susținut un eveniment sub sloganul Banc Post “Orice afacere este un atelier de creație”.
S-au prezentat și degustat TARLA 101 alb și roșu (cupaj de Fetească Regală, Fetească Albă, Aligote din Bucium, Iași / cupaj de Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră din Dealul Mare - Ceptura)
Degustarea sustinuță de Eduard Jakab a înregistrat un succes în cadrul invitaților.
Eduard Jakab - somelier
ASI - Association de la Sommellerie Internationale - International Sommelier ASI Diploma
CMS - The Court of Master Sommeliers USA - Certified Sommelier
WSET - Wine & Spirit Education Trust London UK - Higher Certificate
ADAR & ONVV - Romanian Authorized Wine Tasters Association & Romanian National Offices of Wine and Viticulture - Wine Taster
Sommelier Trophy 2012 John Halewood ASR - 1st place
ASR - Romanian Sommelier Association affiliated to ASI - Association de la Sommellerie Internationale - member
Asociatia Somelierilor din Romania © / Romanian Sommelier Association ©